Välkommen till våra provningar

”wines of today must have stories.”

- Rajat Parr, wine director at Michael minas restaurants

Kommande upplevelser

Ett gott vin är inte bara en fantastisk upplevelse, det berättar också en historia. Varför bara dricka vinet – lär känna det också! Upplev äkta vinpassion från inspirerande kännare vid våra provningar.

 • 2/10
  Vinfestivalen i Göteborg

  Söndagen den 2:a oktober så öppnar vi, för fjärde gången, dörrarna till vår vinfestival i Göteborg  – även denna gång på …

  Provningstillfälle

  söndag, 2 oktober 12:00 - 17:00

  Sista anmälningsdag

  lördag, 1 oktober 12:00

  Söndagen den 2:a oktober så öppnar vi, för fjärde gången, dörrarna till vår vinfestival i Göteborg  – även denna gång på Clarion Hotel Post.

  Tillsammans med våra högkvalitativa importörer bjuder vi på en riktig festivaldag för alla vinälskare med massa spännande viner.

  Göteborgs Vinhus har bokat platsen exklusivt för er som är medlemmar.  Ni  har chansen att träffa våra importörer och smaka deras bästa viner. Vill du sedan beställa hem något vin så kan du göra det på plats. Vi hjälper till med allt du behöver. Skapa konto – beställning – leveranser.

  I kostnaden ingår ett låneglas samt smakprover på samtliga viner och delikatesser på plats.

  Vår Vinfestival är ett medlemsevent p.g.a de regler som finns för serveringstillstånd. Det måste vara ett ”slutet” sällskap.

  Att bli medlem är enkelt och är du inte medlem så är du välkommen att bli det nu. Det är helt kostnadsfritt. För att bli medlem klicka här.

  Var ute i tid för att säkra din plats.

  Varmt välkommen.

  Göteborgs Vinhus

  När du bokat din plats så erhåller du en bekräftelse på denna sida, samt i din mailkorg – där finner du all information om betalning.

  Det finns inte tillräckligt många platser kvar. Du får dock gärna anmäla dig till väntelistan. Om platser blir lediga kontaktar vi dig.
  DSC_0129

  Pris

  350 kr

  Övrig fakta

  Plats
  Clarion Hotel Post

  OBS!

  Undvik att ta på starka parfymer innan provningen
  Minimiålder 18 år
  Ingen förkunskap krävs

  Dela