Våra importörer

VÅRA IMPORTÖRER SÄLJER SINA FANTASTISKA VINER GENOM GÖTEBORGS VINHUS OCH VI ÄR MYCKET STOLTA ÖVER ATT KUNNA ERBJUDA DERAS PRODUKTER HOS OSS

SMÅ IMPORTÖRER KOMMER MED STORA SMAKER

buy research paper online live assignment help

Våra importörer är anledningen till att vi kan erbjuda dig ett så brett sortiment med så hög kvalitet.
Här nedan kan du läsa mer om dem och klicka vidare till deras viner.

buy research paper online live assignment help

Importörer A – Ö

 • Carliot Fine Wine imports

  Carliot Fine Wine imports

  Carliot importerar och säljer unika kvalitetsviner, som du normalt inte hittar på varken Systembolagets hyllor eller restaurangernas vinlistor. Det kan vara en ovanlig vinregion eller en sällsynt druva. Oftast är det små och familjedrivna vingårdar. Importören har också egen erfarenhet av vinodling och produktion. Man har nämligen sedan 2006 drivit Kullabygdens äldsta vingård Villa Mathilda, i Arild.

  carliot.com Visa viner
 • Champagnehuset

  Champagnehuset

  Vi svenskar är måna om att dricka och bjuda på viner av god kvalitet?! Men när det kommer till vinernas vin Champagne, så är det alltför många som nöjer sig med en standarddryck om än från ett välkänt hus.

  champagnehuset.se Visa viner
 • Climat Wines

  Climat Wines

  Med Terroir i fokus och med visionen att kunna dela med oss av viner som ger uttryck för just sin specifika plats, klimat och kultur – allt det vi älskar med vin, har vi äntligen startat Climat Wines. Vi väljer våra viner och vinmakare omsorgsfullt och vill samarbeta med de som delar vår passion för vin och som med sina givna förutsättningar lyft fram det bästa ur sin ”Terroir”. Bourgogne är vår absolut främsta utgångspunkt men vi kommer även att lyfta blicken mot andra håll, så länge visionen och passionen finns där.

  climatwines.com Visa viner
 • Fine Wines Sweden

  Fine Wines Sweden

  Fine Wines Sweden grundades 2007 av Kenneth Gustafsson och Jimmy Bjernfeldt. Sedan 2013 så driver Kenneth bolaget i egen regi. Kenneth är tidigare fotbollspelare med flera säsonger i bl.a Malmö FF, Trelleborg FF, norska Lyn och isländska Keflavik bakom sig. FWS är specialiserat på viner från Oregon och representerar även producenter från Washington, Kalifornien och New York.

  finewinessweden.se Visa viner
 • Göteborgs Vinhus

  Göteborgs Vinhus

  I oktober 2014 slog Göteborgs Vinhus upp portarna. Bakom företaget finns mångårig erfarenhet av branschen och en stor vilja att erbjuda fantastiska viner till privatpersoner. Göteborgs Vinhus kan hålla ett unikt utbud av viner som normalt sett är förbehållet restauranger tack vare samarbetet mellan mindre, nischade vinimportörer – något helt nytt på den svenska vinmarknaden.

  Visa viner
 • Hydmar AB

  Hydmar AB

  Med passion för Italien och den rika floran av vin och delikatesser man hittar i landet representerar Hydmar AB framförallt producenten Il Roncal med ett brett sortiment av viner från Friuli.

  www.hydmar.se Visa viner
 • Magnum Wine

  Magnum Wine

  Allt sedan starten 2002 har Magnus som äger Magnum Wine haft fokus på Bordeaux och kan numera stoltsera med ett av Sveriges största utbud av Bordeaux-viner. De så kallade Primör-vinerna har dominerat verksamheten och ett stort antal viner köps in varje år, i huvudsak för lansering på Systembolaget.
  Utöver Bordeaux finns viner från Napa Valley i USA, Elgin i Sydafrika och även Piemonte i Italien i sortimentet.

  magnumwine.se Visa viner
 • Nortiva Wine

  Nortiva Wine

  Nortiva är en wine trader som arbetar med exklusiva och kända viner. Genom att publicera sina viner hos Göteborgs Vinhus har de gjort det möjligt för många fler att hitta riktiga toppviner!

  Visa viner
 • Ofwerman Imports

  Ofwerman Imports

  2010 började vi importera viner från Domaine Tropez. Egentligen bara av en händelse. Vi hade passerat reklamskyltar för Ice Tropez flera gånger under tidigare somrar, och till slut provade vi samtliga produkter från gården. Kvalitén var så pass bra att vi beslöt oss för att satsa på att introducera bättre roséviner på den svenska marknaden – utan att ställa krav på gården att de ska tillverka viner på något annat sätt än sitt eget.

  Ofwerman Imports arbetar huvudsakligen med roséviner från Provence, men även med Cava och sortimentet från Spanish Wineries som breddar utbudet av mindre producenter med högkvalitativa produkter och tillgängliga priser.

  ofwermanimports.com Visa viner
 • Portofoliowines

  Portofoliowines

  Portofoliowines drivs av portugisen David Lima, född och uppvuxen i hamnstaden Porto. David kom till Göteborg för att plugga till miljöingenjör men drogs smått ofrivilligt in i vinets underbara värld. Han fokuserar helt på portugisiska viner och importerar några av landets finaste viner.

  portofoliowines.se Visa viner
 • Rudolf Good Life

  Rudolf Good Life

  Rudolf är en importör med bas i Göteborg. Specialiserad på kvalitetsviner från Pfalz. Passionen och inlevelsen i Rudolfs berättelser från vinområdet gör att du känner vinet på tungan innan du ens smakat.

  rudolfgoodlife.com Visa viner
 • Wine Waves

  Wine Waves

  Vinimportör med fokus på viner från ”the other Europe”. Vill du ha tillgång till viner från vinländer på frammarsch så är det hit du skall vända dig.

  Wine waves fokuserar på att lyfta fram små kvalitetsproducenter från europas något mindre kända vinländer

  Instagram: @wine_waves

  pontus@winewaves.se Visa viner
 • Zemela Wines

  Zemela Wines

  Vi väljer våra viner och producenter, ofta småskaliga, med omsorg och vårt fokus ligger på kvalitet, spännande regioner och druvblandningar, ekologisk och hållbar produktion. Vi har valt att fokusera på bulgariska viner och vi är stolta över att kunna visa hög kvalitet, innovation och viner med personlighet. Våra viner är gjorda på såväl internationella så som inhemska vindruvor och vi är glada att kunna bidra till utökad variation på den svenska dryckesmarknaden.

  www.zemela.se Visa viner